Hosting en domeinregistratie

De mogelijkheden

De registratie van een domeinnaam brengt vele voordelen met zich mee. Zo is het na een domeinregistratie mogelijk om via uw domeinnaam e-mail te versturen en ontvangen. Op deze manier vergroot een registratie de herkenbaarheid van uw website bij uw klanten en bezoekers. Regel snel uw domeinregistratie of domeinverhuizing bij Advmedia en u profiteert van onze uitstekende dienstverlening.

Show me more

Uniek adres op internet

Advmedia zorgt er via domeinregistratie voor dat uw website over een uniek adres op internet beschikt. Een groot voordeel van domeinregistratie is dat uw website sneller wordt gevonden.

Professionele uitstraling

Daarnaast draagt domeinregistratie bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf of instelling. Als laatste zullen uw commerciële mogelijkheden toenemen. Advmdeia biedt niet alleen domeinregistratie aan.

Domeinverhuizing

Wij voorzien tevens uw bedrijf of instelling van andere diensten waaronder domeinverhuizing.

Hoe eerder u ons inschakelt om uw domeinregistratie te regelen, des te beter.

Hiermee voorkomt u dat anderen u voor zijn met dezelfde domeinregistratie.

Registreer nu jouw .NL domein voor €4.50. Controleer eerst of uw domein beschikbaar is.

Over de pakketen.

De 3 pakketten van advmedia
Advmedia heeft 3 pakketten

De Starters pakket, Premium pakket en Professional pakket. Wil je alle informatie over de pakketten? Klik dan onderaan de pakketten op: Meer over de .... pakket!

1. Het starters pakket

Het Starters pakket is uitermate geschikt voor de ondernemer die uitsluitend behoefte aan een professionele website en visitekaartjes heeft.

2. Het premium pakket

Het Premium pakket bevat naast een uitgebreide professionele website en visitekaartjes, ook enveloppen en briefpapier.

3. Het professional pakket

Het Professional pakket is de meest exclusieve versie van onze Pakketten. Het Professional pakket bevat naast een uitgebreide professionele website, visitekaartjes, enveloppen en briefpapier ook een flyer.

Turn your visitors into customers.