Linkbuilding voor beter
resultaat in zoekmachines

De mogelijkheden:

De experts zijn het er redelijk over eens: zoekmachine optimalisatie bestaat voor 50% uit het aanpassen van de titels op je site, het opzetten van een goede site structuur, het bedenken op welke keywords je wilt ranken, enz. Al deze zaken hebben één ding gemeen: ze spelen zich af op je eigen site.

Show me more

Al deze zaken hebben één ding gemeen: ze spelen zich af op je eigen site. De andere 50% van je ranking in zoekmachines is echter afhankelijk van de kwaliteit van de links naar jouw site toe, de zogenoemde backlinks. Dit proces van het verzamelen van backlinks wordt ‘Linkbuilding‘ genoemd.

Middels een handige linkbuilding strategie kunt u uw linkbuilding strategie met een gerust hart aan ons uitbesteden. Informeer naar de mogelijkheden en de werkwijze.

Onze pakketten
Advmedia heeft 3 pakketten

De Starters pakket, Premium pakket en Professional pakket. Wil je alle informatie over de pakketten? Klik dan in onze menu op: Advmedia pakketten!

1. Het starters pakket

Het Starters pakket is uitermate geschikt voor de ondernemer die uitsluitend behoefte aan een professionele website en visitekaartjes heeft.

2. Het premium pakket

Het Premium pakket bevat naast een uitgebreide professionele website en visitekaartjes, ook enveloppen en briefpapier.

3. Het professional pakket

Het Professional pakket is de meest exclusieve versie van onze Pakketten. Het Professional pakket bevat naast een uitgebreide professionele website, visitekaartjes, enveloppen en briefpapier ook een flyer.

Turn your visitors into customers.