Webdesign

De mogelijkheden:

Heeft u nieuwe website nodig of bent u nodig toe aan een vernieuwde website? Advmedia kan uw website ontwikkelen en bouwen. Het maken van websites is onze “core business”. Daarbij maakt het ons niet uit of het gaat om een kleine site voor uw sportvereniging, een wereldwijd te lanceren sociaal platform of b.v. een Facebook applicatie. Alles kan en alles mag, en elk project ontvangt dezelfde aandacht en liefde.

Show me more

Nieuwe website nodig?

Heeft u nieuwe website nodig of bent u nodig toe aan een vernieuwde website? Advmedia kan uw website ontwikkelen en bouwen. Het maken van websites is onze “core business”.

Ook kleine websites

Daarbij maakt het ons niet uit of het gaat om een kleine site voor uw sportvereniging, een wereldwijd te lanceren sociaal platform of b.v. een Facebook applicatie.

Dezelfde aandacht

Alles kan en alles mag, en elk project ontvangt dezelfde aandacht en liefde.

Een website is in deze tijd bijna niet weg te denken. Zodra uw organisatienaam langs komt, kijkt men als eerste op uw website en vormen zij al een indruk van uw organisatie.

Potentiële klanten kijken eerst op uw website om zo een indruk van uw organisatie te vormen een website vormt uw online visitekaartje.

Een goede investering in uw website, betaalt zich op termijn dubbel en dwars aan u terug!

Wat kan Advmedia voor u doen?
De technische kant

Voor de technische kant heeft Advmedia webdevelopers in dienst, die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen internet technologie. Meer over de .... pakket!

Hoog scoren in Google

Wij begrijpen hoe een zoekmachine een site het liefst ziet, om deze vervolgens zo goed mogelijk in de zoekresultaten weer te kunnen geven. Ofwel; we zorgen ervoor dat uw website of webshop hoog kan scoren bij Google. Qua uiterlijke vorming zorgen wij ook voor een passende webdesign. U krijgt diverse voorstellen uitgewerkt en kunt hier een keuze in maken.

Passende webdesign

Mobiele site: niet alleen kunnen we ervoor zorgen dat de site helemaal “responsive” wordt gemaakt (en dus op zowel desktops, tablets als telefoons goed toont), maar we kunnen ook een “mobile only” site maken die uw klanten als een soort app op hun homescreen kunnen pinnen. Facebook-app/page: binnen Facebook kunt u, bijvoorbeeld voor een campagne, een “app” aan uw (bedrijfs)pagina koppelen. Zo’n app is niks meer of minder dan een “minisite”, en met dat bijltje hebben we vaker gehakt. Intranet: in alles een website, maar afgeschermd voor de buitenwereld en alleen toegankelijk voor eigen personeel (al dan niet vanaf locatie). We kunnen er samen vast nog wel een aantal bedenken, maar zolang “het project” ergens op een server draait, kunnen wij u helpen!

Turn your visitors into customers.